Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛مگنت تراپی اشکال مختلفی دارد. در برخی موارد، مگنت ها با استفاده از وسایلی مثل مفتول، افزونه کفش، نوار چسب، کمربند، یا جواهرات مغناطیسی مثل دستبند، گردنبند و گوشواره به مناطق آسیب دیده اعمال می شود. سایر محصولات مغناطیسی عبارتند از پد و پتو مغناطیسی و همچنین دستگاه های تولید کننده مغناطیس.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که حمایت علمی برای استفاده از این روش بسیار محدود است، تعیین اینکه چگونه مگنت تراپی ممکن است به بهبود درمان کمک کند، دشوار است. با این حال، طرفداران این روش معتقدند که آهن ربا می تواند گردش خون را تحریک، رگ های خونی را ریلکس کند، سطح اندورفین را افزایش دهد، تنش عضلانی را کاهش دهد، و عملکرد متابولیک را نرمال کند.

حتی اگر این ادعا که درمان مغناطیسی می تواند بیماری هایی مانند سرطان و مولتیپل اسکلروزیس را درمان کند، بی اساس باشد، شواهدی وجود دارد که ممکن است این روش به کاهش درد ناشی از این بیماریهای مزمن کمک کند.

مگنت تراپی چیست؟

بدن شما به طور طبیعی دارای میدان مغناطیسی و الکتریکی است. تمام مولکول های شما دارای مقدار کمی انرژی مغناطیسی در آنها هستند. فکر پشت زمینه مغناطیس درمانی این است که مشکلات خاصی که برای شما اتفاق می افتد به دلیل عدم تعادل میدان مغناطیسی بدن است و اگر میدان مغناطیسی در نزدیکی بدن خود قرار دهید، همه چیز به حالت عادی بر می گردد.

یون هایی مانند کلسیم و پتاسیم به سلول های شما کمک می کنند تا سیگنال هایی ارسال کنند. در آزمایشات، دانشمندان مشاهده کردند که آهن ربا چگونه موجب می شود که این یون ها به نحو دیگری عمل کنند. با این حال، تا کنون شواهدی وجود ندارد که آهنرباها در سلول های بدن نیز تاثیر مشابهی داشته باشند.

مگنت تراپی برای زانو

محققان در مطالعه ای که در سال 2004 در مورد 194 بزرگسال مبتلا به استئوآرتریت ران یا زانو انجام شد، متوجه شدند که کسانی که دستبند مغناطیسی را به مدت 12 هفته پوشانده اند، درد آرتریت کمتری را تجربه کردند. همچنین، مطالعه ای در سال 2001 در مورد 64 بیمار مبتلا به آرتریت روماتوئید زانو نشان داد که 68٪ از کسانی که از مغناطیس درمانی استفاده کردند، بعد از یک هفته احساس بهتر یا خیلی بهتری داشتند.

مگنت تراپی مغز

تحریک مغناطیسی میان جمجمه ای (TSM) یک روش غیر تهاجمی است که از میدان مغناطیسی برای تحریک سلول های عصبی در مغز برای بهبود علائم افسردگی استفاده می کند. TMS به طور معمول زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که سایر درمان های افسردگی موثر نبوده باشد.

در طول جلسه درمانی TMS، یک سیم پیچ الکترومغناطیسی بر روی سر شما در نزدیکی پیشانی قرار می گیرد. مدار الکترومغناطیسی بدون این که دردی متوجه شوید، پالسی مغناطیسی به سلول های عصبی نواحی افسرده مغز می فرستد تا آن ها را تحریک کند. این کار ممکن است نواحی مغز را که در زمان افسردگی کم کار شده بودند، دوباره فعال کند.

بیشتر بخوانید:دارویی قلابی که بیمار را درمان می‌کند!

مگنت تراپی استخوان شکسته و دیسک کمر

دستگاه هایی که میدان های الکترومغناطیسی پالس دار تولید می کنند توسط دامپزشکان برای درمان پاهای شکسته اسب ها مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده پزشکی از چنین دستگاه هایی برای شکستگی های غیر یکنواخت در انسان مورد مطالعه قرار گرفته است.

استفاده از این دستگاه ها نیاز به تجویز پزشک دارد. با این حال هنوز شواهد قانع کننده ای وجود ندارد که برای انواع خاصی از درمان های غیر همزمان و تاخیری شکستگی استخوان به کار می آید یا خیر. مطالعات متعددی به این نتیجه رسیده اند که این کار تاثیری در سرعت درمان ندارد.

همچنین مطالعاتی درباره استفاده از آهنرباهای استاتیک و تاثیر آن بر درمان شکستگی استخوان و کمر درد صورت نگرفته است و هیچ شاهد قوی ای وجود ندارد که اشاره کند استفاده از این روش ها به کاهش درد و سرعت درمان کمک می کند.

مراقبت از مگنت تراپی

قبلا تصور می شد که افراد مبتلا به دفیبریلاتور قلبی عروقی (ICD) و کسانی که از دستگاه های ضربان ساز استفاده می کنند نباید از مغناطیس درمانی استفاده کنند، اما این توصیه متعادل شده است.

یک مطالعه نشان داد که به استثنای پدها و تشک های مغناطیسی، بیشتر مگنت هایی که برای مقاصد درمانی فروخته می شوند، با سوئیچ های فعال مغناطیسی موجود در اکثر ضربان سازها تداخل ندارند. پد ها و تشک های مغناطیسی می تواند عملکرد ICD ها و ضربان ساز ها را غیرفعال کرده و تغییر دهد، اما اگر آهنرباهای درمانی فاصله 6 اینچ یا بیشتر از این ضربان سازها داشته باشند، احتمالا مشکلی بوجود نخواهد آمد.

اگر شما در حال انجام تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) هستید، مهم است که از استفاده از دستگاه های آهنربایی اجتناب کنید. زنان باردار نیز بهتر است از مگنت تراپی خودداری کنند.

مضرات مگنت تراپی

به طور کلی، مگنت ها ایمن به نظر می رسد. بزرگترین خطر آن ها احتمالا سوزش ایجاد شده از نوارهای مغناطیسی در محل مورد استفاده باشد. برای مثال، دستگاه های MRI بدن شما را با میدان های مغناطیسی عظیمی می پوشاند. تحقیقات وسیعی صورت گرفت و هیچ مدرکی از آسیب دار بودن این دستگاه به دست نیامد.

در طی MRI، بیمار برای مدت کوتاهی از سطح مغناطیسی بالا استفاده می کند، در حالی که افرادی که هر روز یا هر شب از آهن ربا استفاده می کنند یا حتی با آنها می خوابند، در طول یک دوره طولانی از سطح مغناطیسی پایینی استفاده می کنند. لذا تا کنون معلوم نیست آیا این نوع قرار گرفتن در معرض مغناطیس اثرات زیان آوری دارد یا خیر.

با این حال بعضی از افراد ممکن است بیش از حد به قدرت مغناطیسی حساس باشند و این باعث افزایش موقت درد در ناحیه آسیب دیده در ابتدای درمان شود.

منبع:نبض ما

انتهای پیام/

مگنت تراپی؛ دردتان را با آهنربا تسکین دهید!

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۷۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم، که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور ه اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک، رقابت‌ها دراین حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده دراین دور رقابت از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند. براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد. براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه از جمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد دراین حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد. براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

۱

فهرست وفاق

نام فهرست: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی

شعار: انقلاب، کارآمدی و مردمی

رویکرد ویژه: عدم وحدت با هیچ جریان سیاسی / اخذ تعهدنامه انتخاباتی از افراد حاضر در فهرست

کاندیداها: احمد نادری، ابراهیم یزدی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، علی‌اصغر پورمحمدی، سید نظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست.

۲

شورای ‌وحدت

نام فهرست: شورای وحدت اصولگرایان

شعار: تحول برای زندگی بهتر

رویکرد ویژه: در اولویت قرار گرفتن بانوان

کاندیداها: سمیه گلپور چمرکوهی، ریحانه اخلاقی، سمیه رفیعی، زینب قیصری، زهره سادات لاجوردی، علی‌اصغر پورمحمدی، ابوالقاسم جراره، محمد سراج، مجتبی رحماندوست، علیرضا سلیمی، حسین صمصامی مزرعه آخوند، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سیدنظام الدین موسوی، سیدمرتضی محمودی، احمد نادری.

۳

فهرست جبهه انقلاب

نام فهرست: فهرست مشترک شورای‌ائتلاف و جبهه پایداری

شعار: ایران سربلند

رویکرد ویژه: عدم توجه صرف به وابستگی حزبی کاندیداها

کاندیداها: علیرضا سلیمی، غلامحسین رضوانی، محمد سراج، زهره سادات لاجوردی، زهره طبیب‌زاده، فاطمه قاسم‌پور، مجتبی زارعی، حسین صمصامی، حسین نجابت، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، علی‌اصغر پورمحمدی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی شریفیان، مهدی عسگری، عبدالحسین روح الامینی، سعید آجرلو.

۴

جامعه اسلامی مهندسین

نام فهرست: فهرست جامعه اسلامی مهندسین

شعار: -

رویکرد ویژه: حضور فعال در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم

کاندیداها: احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، ابوالقاسم جراره، زهره‌سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سمیه گلپور چمرکوهی، علی‌اصغر پورمحمدی، علی طهرانی‌مقدم، سیدنظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان، غلامحسین رضوانی.

۵

امنا

نام فهرست: فهرست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی

شعار: کار را که کرد؟ آنکه تمام کرد

رویکرد ویژه: انتخاب اغلب کاندیداهای دور دوم از باقی‌مانده‌های فهرست دور نخست

کاندیداها: سیدنظام‌الدین موسوی، احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زینب قیصری، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، سیدمرتضی محمودی، بیژن نوباوه وطن، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان.

۶

مستقلین واعتدالگرایان

نام فهرست: فهرست جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران

شعار: -

رویکرد ویژه: معرفی کاندیداهای مشترک با بسیاری از فهرست‌های دیگر

کاندیداها: ابراهیم عزیزی، عبدالحسین روح‌الامینی نجف‌آبادی، علی‌اصغر پورمحمدی، مهدی عسکری، حسن خجسته باقرزاده، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهروند، مجتبی زارعی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سیدنظام‌الدین موسوی، زینب قیصری، مجتبی رحماندوست، زهره‌سادات لاجوردی، احمد نادری، حسین نجابت، عیلرضا سلیمی.

آنچه باید درباره دور دوم انتخابات بدانید

روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود؛ انتخاباتی که در نهایت فهرست ۲۹۰ نفری خانه ملت در دور جدید را تکمیل خواهد کرد.

۴۵ کرسی

دراین دور تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده مجلس دوازدهم مشخص می‌شود.

۲۲ حوزه انتخابیه

در دور دوم کاندیداها در ۲۲ حوزه انتخابیه برای حضور در مجلس دوازدهم رقابت می‌کنند.

۹۰ کاندیدا

دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم با حضور ۹۰ کاندیدا برگزار می‌شود.

۱۵ استان

۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۵ استان کشور شاهد برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم خواهند بود.

آذربایجان‌شرقی: تبریز، آذرشهر و اسکو/ شبستر/ میانه

اردبیل: پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز

اصفهان: سمیرم / لنجان

البرز: کرج، اشتهارد و فردیس

تهران: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس / ورامین، پیشوا و قرچک

خراسان‌جنوبی: بیرجند، درمیان و خوسف

خراسان رضوی: مشهد و کلات

خوزستان: آبادان / رامهرمز و رامشیر

زنجان: زنجان و طارم / خدابنده

فارس: شیراز و زرقان / مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد

لرستان: خرم‌آباد و چگنی

مازندران: قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی

همدان: ملایر

کرمانشاه: کرمانشاه

گلستان: گنبدکاووس

انتخابات الکترونیک در ۸ شهر

شورای‌نگهبان با برگزاری انتخابات به‌صورت الکترونیک در حوزه‌های تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر موافقت کرده‌است.

کد خبر 849186 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وزارت کشور مجلس - انتخابات نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • دنیای فیزیک در آستانه یافتن تک‌قطبی‌های مغناطیسی؟
  • ۱۲ کشته و زخمی به علت انفجار در ایالت بلوچستان پاکستان
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • هرآنچه درباره نسل ششم آیپد ایر می‌دانیم
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • کار آلگری در یوونتوس را تمام شده بدانید!
  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید