Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@17:36:39 GMT

کودک سپیدانی٬ از جنس آهن ربا !

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۳۶۸۷۴

کودک سپیدانی٬ از جنس آهن ربا !

پسربچه روستای یحیی آباد بیضا از توابع سپیدان قادر است تمام اجسام فلزی مثل قاشق، چنگال را به بدن خود جذب کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛گاهی اوقات در طول زندگی خود شاهد وقایعی هستیم که شاید در دنیای واقعی ما قابل‌تصور نباشد و تنها آن‌ها را در ابرقهرمان‌ها و انسان‌هایی با قدرت‌های مافوق بشری در فیلم‌های تخیلی مشاهده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدن نوجوان 10ساله حالت آهن ربایی دارد واجسام فلزی را جذب می کند.علی زارعی 10 ساله از اهالی روستای یحیی آباد بیضا دارای بدنی عجیبی ومتفاوت از سایرین می باشدچرا که بدن او اجسام فلزی از جمله قاشق ،چنگال سنجاق و... را بصورت عجیبی جذب می کند.خودش می گوید بطور اتفاقی یک روز قاشقی را به بدنم زدم دیدم که به بدنم می چسبد کنجکاو شدم وتعداد بیشتری را به بدنم زدم دیدم جذب می کند.شهرام زارعی پدرش هم می گوید او با یک قاشق شروع کرد وتا هفت قاشق هم به بدنش چسبانده است سایر اجسام فلزی هم به بدنش می چسبد.

علی زارعی  پسر 10 ساله از اهالی روستای یحیی آباد بیضا سپیدان است که به‌تازگی به استعداد خارق‌العاده‌ای در خود پی برده است و تعجب تمام اطرافیان خود را برانگیخته است. بدن این پسربچه دارای خاصیت آهنربایی است. علی قادر است مشابه یک آهنربا تمام اجسام فلزی مثل آچار، چنگال، پیچ و هر نوع فلز دیگری را به بدن خود جذب کند.

علی زارعی، پسربچه آهنربایی سپیدانی در گفتوگو با خبرنگارما در خصوص این استعداد خارق‌العاده خود، می‌گوید: ابتدا با یک قاشق این کار را امتحان کردم و سپس مشاهده کردم که این شی به بدنم می‌چسبد. در ابتدا تصور کردم که عرق کردم، بار دیگر که این کار را امتحان کردم، پی بردم که بدنم خاصیت آهنربایی دارد.

وی در خصوص احساسات خود نسبت به این توانایی گفت: من می‌توانم تمامی فلزات مشابه یک آهنربا بر روی قفسه سینه خود جذب کنم.وقتی این کار را می‌کنم هیچ احساس ناراحت کننده‌ای ندارم؛ من این انرژی را احساس می‌کنم.

علی زارعی می‌گوید که وقتی بزرگ شد می‌خواهد یک قهرمان شودواستعدادش را برای کارهای درست و درراه کمک به مردم به کارگیرد. این پسربچه آهنربایی در خصوص واکنش همکلاسی‌های خود به این پدیده بیان می‌کند: آنان باور نمی‌کردند که من دارای این خاصیت آهنربایی هستم و فکر می‌کردند دلیل این ویژگی ناشی از تعریق بدن من است اما من می‌توان این را ثابت کنم.

 شهرام زارعی، پدر پسربچه آهنربایی ادامه می‌دهد: بدن پسرم از خاصیت آهنربایی برخوردار است و فلزاتی ازجمله قاشق، چنگال، به ناحیه سینه‌اش می‌چسبد و این یک استعداد خدادادی است. به عقیده پزشکان و کارشناسان معدود افرادی هستند که بدنشان دارای این خاصیت عجیب است البته دلیل آن به وضوح مشخص نیست اما ممکن است با بالا رفتن سن این استعداد افزایش یابد. نکته‌ی قابل‌توجه این است با وجود اینکه اشیای فلزی به بدن علی می‌چسبد، اما آهنربا را به خود جذب نمی‌کند.

پدر پسر آهنربایی می‌گوید:همیشه موردتوجه و تشویق معلم‌های خود قرار می‌گیرد و در ضمن از حافظه خوبی نیز برخوردار است. به‌طورکلی علی بسیار پسر کنجکاوی است و با افراد و چیزهای مختلف ارتباط برقرار می‌کند.

پدر پسر آهنربایی با اشاره به اینکه انسان‌های ماوراءالطبیعه ممکن است در واقعیت وجود داشته باشند، اظهار می‌کند: انسان باید توانایی‌های خود را بسنجد و مانند شخصیت‌های ماوراءالطبیعه مثل بتمن و مرد عنکبوتی، آن‌ها را تقویت کند.

شهرام زارعی یادآور می‌شود: برخی افراد در پی کشف توانایی‌های خود هستند و برخی نیستند و این بستگی به‌شدت و ضعف استعدادهای افراد دارد.

وی افزود:من بعد از دیدن این اتفاق،تعجب کرده و با کنجکاوی قاشق ها را در دیگر اعضای بدن او آزمایش کردیم و شاهد آن بودیم که قاشق ها بدون هیچ حرکت و تکانی ثابت ایستاده اند.

علی زارعی الان با چسباندن قاشق وچنگال به بدن خود اطرافیان خود را شگفت زده کرده است.هرچند خانواده این نوجوان همه وسایل فلزی را دور از دسترس وی قرار میدهند اما علی این خاصیت آهنربایی خود را دوست دارد و می ترسد روزی این خاصیت را از دست بدهد!گفته می شود اثرات مغناطیسی بیشتر در قسمت های قفسه سینه و شکم این نوجوان سپیدانی محسوس است.اگر چه پزشکان می گویند این جذابیت افزایشی نیست و در همین حد باقی می ماند اما علی  افزود: اشیا دیگری فلزی هم به بدنش می چسبد.

علی زارعی در آخر خاطر نشان کرد: این جذابیت و چسبندگی در طول شبانه روز فرقی ندارد.البته او دوست دارد این جذابیتش را در کتاب رکوردها «گینس » ثبت کند.

اما به گفته یکی از متخصص توانبخشی،ساختار پوستی این دسته از افراد، صیقلی است و چسبندگی بیشتری دارد و نوع بافت چربی پوست، باعث می شود که اشیاء به بدن بچسبد و عوارضی هم ندارد،برخی ها به این افراد، مغناطیسی می گویند که این اصطلاح، ناشی از باوری اشتباه است و در واقع هیچ میدان مغناطیسی در اطراف آنان وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با حضور کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی و سید مصطفی موتورچی دبیر پانزدهمین دوره جشنواره در حوزه هنری برگزار می شود.

پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با شرکت 14 گروه از هنرمندان عرصه تئاتر در مساجد سراسر کشور قرار است از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در شهرستان بافق استان یزد برگزار شود. 

کوروش زارعی در ابتدای نشست عنوان کرد: شعار این دوره جشنواره پانزدهم «خانه هنرم مسجدم» است. سه سال جشنواره برای ایجاد زیرساخت ها و چشم اندازهای درست تعطیل شد اما بعدش دومرتبه به اجرا رسید. پس از در تولید بچه های مسجد در استان ها تحت عنوان تئاتر محرابیان، حال احساس میکنیم به رشد مناسب رسیدند.

وی در ادامه افزود: تئاتری ها حال به زایایی رسیده و می توانند وارد عرصه های جدی شوند. پس از کارگاه سال قبل مشهد، قرار است خروجی ها امسال به اجرا رسیده و در رویدادهای تئاتر کشور حضور یابند. تئاتری های اجرایی امسال خروجی هشتصد گروه نمایشی ما هستند و ما تلاش داریم کارها را به روستاها هم برسانیم. تئاتر بچه های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد تا ما بتوانیم استعدادها حتی در مرزهای ایران را کشف و هدایت کنیم.

مصطفی موتورچی دبیر جشنواره نیز در صحبت هایی با اشاره به عدم انتشار فراخوان برای این دوره گفت:  از بین کارهای رسیده چهارده اثر نهایی شده و به اجرا در خواهد آمد. در کنار کار تولید اثر ،سلسله کارگاه هم داشتیم که نزدیک به هشتصد مربی و گروه بودند و اینها نمایشنامه هایی آماده و در مساجد اجرا کردند و بااین هدف سه دوره جشنواره نمایشنامه نویسی گلدسته ها را داشتیم که برگزیده های آنها به این جشنواره رسید.

وی در ادامه گفت: داوران اعظم بروجردی، الهام چرخنده و وفا طرفه هستند.

زارعی همچنین درباره اهمیت گروه محوری در جشنواره افزود: جوایز هم گروه محوری از اول تا سوم اعطا می شود.  یکی از جوایز ویژه ما جایزه ویژه فرج الله سلحشور به نام این عزیز تئاتری مسجدی خواهد بود است.

زارعی در بخش پرسش و پاسخ در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره جایزه سلحشور گفت: این جایزه به گروه برتر تقدیم خواهد شد یک گروه کاملا مسجدی که در آموزش ها حضور داشتند و مسائل اخلاقی را هم رعایت کرده و به معنای واقعی یک گروه هستند.

وی در ادامه افزود: امسال چهارمین دوره مسابقه نمایشنامه نویسی گلدسته ها را خواهیم داشت.

زارعی درباره تک جنسیتی بودن اجراها گفت: بخاطر این مسائل کارهایی تولید شد و داوران خانم هستند که راحت کارها اجرا شود و اینبار ما ساختار شکنی کرده و از سه خانم با تحصیلات و تجربه برای داوری استفاده کردیم. 

زارعی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا اظهار داشت: افتتاحیه در کنار مزار شهدای گمنام شهر بافق خواهیم داشت و اجراها هم در امامزاده عبدالله خواهد بود، هرگروه بعد اجرای داوری سه اجرا در مساجد بافق و یزد خواهند داشت ، مساجد یزد و امامزاده ها شاهد اجراها خواهند بود. 

مورتورچی افزود: در طول جشنواره برای بچه های انجمن نمایش بافق دو کارگاه طراحی کردیم و انجا کارگاه نمایشنامه نویسی و دوره کارگردانی برگزار می کنیم.

موتورچی درباره جوایز نیز در پاسخ به آنا گفت: ما پنج جایزه گروه خواهیم داشت.بازیگری خانم و آقا هفت نفر تقدیر بدون رتبه خواهند بود. دو بزرگداشت و جایزه سلحشور نیز خواهیم داشت.سیصد میلیون جایزه خواهیم داشت و بیشترین جایزه هم فرج الله سلحشور بیست میلیون و پنج گروه برگزیده هر کدام ده میلیون خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • تمدید مهلت داوطلبان برای تأیید سوابق تحصیلی
  • یک دسر بهاری خوشمزه با توت فرنگی
  • طرز تهیه دسر شکلاتی رژیمی، با خیال راحت دسر بخورید!
  • بهره برداری از کلینک داندانپزشکی و درمانگاه شهید زارعی در بندرعباس