Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی سیستم‌ها و فناوری‌های الکترونیک قدرت و محرک‌های الکتریکی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی سیستم‌ها و فناوری‌های الکترونیک قدرت (pedstc 2018) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

در این کنفرانس در خصوص موضوعاتی چون ساختارهای نوین مبدل‌ها، مبدل‌های رزونانسی، منابع تغذیه، کیفیت توان، EMC, فیلترسازی و PFC, الکترونیک قدرت در سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر، تجهیزات نیمه هادی توان، انتقال توان بی سیم، محرک‌های سرعت بالا و ماشین‌های بدون آهن ربا و یاتاقان بحث و تبادل نظر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متقاضیان برای حضور در این کنفرانس می‌توانتد تا ۲۴ آبان ماه نسبت به ارسال الکترونیکی مقاله خود اقدام کنند.

این کنفرانس از ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۶۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، علیرضامهاجر امروز دربازدید از موسسات تحقیقات گاودشت بابل گفت. بر اساس کاری که محققان کشورمثل دکتر فضایلی وهمکاران درموسسه چغندرقند و نیز موسسه اصلاح بذرونهال ومجموعه کارشناسان دامپروری در وزارت جهادکشاورزی انجام دادند باید نوید دادکه بدون اینکه حتی یک متر غیر از اب باران استفاده شود دراستان‌های گیلان مازندران وگلستان می‌توان صد‌ها هزارتن نیازکشور درباره علوفه را درداخل تولید وتامین کرد.

وی تصریح کرد: چغندر علوفه‌ای بدون نیازبه هیچگونه آبیاری قابل تولید است و بعد از برداشت برنج از زمین‌های کشاورزی می‌توان چغندر غلوفه‌ای کشت کرد

مهاجر تاکید کرد:با کشت این محصول بیشتر از ۱۰۰ تن درهکتار محصول تولید می‌شود وبرای خوراک دام‌ها قابل استفاده است واین نوع چغندر  بیشتر از ۸ درصد قند داردومی تواند جایگزین جو زرت. یونجه وکنجاله سویا وخیلی از محصولاتی که مجبور به واردات آن از خارج هستیم جایگزین بشود ومی تواند بهتر از خوراک های دیگر، تغذیه دام سنگین وسبک راتامین کرد.

دیگر خبرها

  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟